top of page

Saznajte šta je bugarski predstavnik na Eurosongu izjavio o pesmi Konstrakte

Aktualni pevač legendarne grupe Rainbow, Roni Romero, koji će ove godine zajedno s bendom Intelligent Music Project predstaviti Bugarsku na Eurosongu u Torinu s pesmom "Intention", prokomentarisao je takmičare iz Hrvatske i Srbije.

foto aquarius-records.com


 

Hrvatsku će predstavljati Mia Dimšić s pesmom "Guilty Pleasure", o kojoj je Romero izjavio:


foto: Instagram

"Ovo je prelepa, prelepa melodija. Nema ništa kompikovanije nego pevati i nastupati sam na sceni. Ali u isto vreme tako pravi izvođači zaista pokazuju svoj talent. Mislim da će postići značajan uspeh.", rekao je Romero



 

Roni je prokomentirisao i predstavnicu Srbije Konstraktu, o čijoj neobičnoj pesmi "In Corpore Sano" već danima priča cela regija:

foto: Instagram

"Konstrakta je iznenađujuća i drugačija! Koncept, tekst, sviđa mi se kako je interpretirala ovaj rizičan projekat sa puno samopouzdanja. U vremenu kada svi žele da budu neko drugi, ovo je veoma osvežavajuće. Sjajna je pevačica. Da ove godine gledam Eurosong kao običan fan, sigurno bi dobila od mene mnogo bodova", rekao je Romero.

Takmičernje se ove godine odvija u Torinu, polufinala su zakazana za 10. i 12. maj, dok će se veliko finale održati 14. maja u Pala Alpitour Areni.



bottom of page