top of page

Pesma "Splavovi" je sve oduševila na prvo slušanje

Posle pesma „Ponovo sam živ“, „Nevolja“ i „Imperativ“, koju je otpevao u duetu sa koleginicom Janom, Aleksandar Zoranić je odlučio da u saradnji sa najvećom izdavačkom kućom na Balkanu „City Records“ izda svoj prvi CD.


„Znam da nije baš popularno u poslednjih par godina izdavati CD-ove, ali ja sam se ipak odlučio za taj korak. Mislim da sam sazreo kao pevač i da je ovo prvi korak ka svemu onome što planiram i što ću publici priuštiti u narednom periodu“ – kaže Zoranić.

Aleksandar je jedan od najzaposlenijih pevača na prostoru Crne Gore. Gotovo da ne postoji klub i diskoteka u kom on nije nastupao, a u svakom objektu gde peva, redovno se traži karta više. Pored tri stare pesme, koje je publika odlično prihvatila, na CD-u se nalazi još pet novih pesama, a za neke od njih je radio spotove u Istanbulu.

Prema prvim reakcijama ljudi koji su imali prilike čuti nove pesme, svi su složni da će pesma „Splavovi“ najbrže pronaći put do publike.

„Zanimljivo je da se u tome slažu svi. To je pesma koja je urađena u potpuno modernom tonu i svi koji su je već čuli složili su se da će je publika najbrže prihvatiti“.

foto: Promo/ Aleksandar Zoranić


Međutim, ono što je zanimljivo je da pesma izuzetno podseća na fazon Ace Lukasa, pa nas je zanimalo da li mu je ovaj stariji kolega možda uzor.

„Biio bih neiskren kada bih rekao da ne bih voleo veliku karijeru poput Lukasa. On je sjajan pevač, koji u svom opusu ima mnogo hitova, ali nije mi on uzor. Trudim se da budem autentičan i svoj, a sad što je neko prepoznao neku sličnost sa Lukasovim pesmama, to je već neka druga priča. Pesma je moderna i u klupskom je fazonu potpuno, što možda publiku asocira na ono što Lukas radi“ – rekao nam je za kraj razgovora Zoranić.


>> Novi album Aleksandra Zoranića u izdanju “City Recordsa” možete kupiti na svim prodajnim mestima, benzinskim stanicama, megamarketima, kao i online na www.citystore.rs


bottom of page