top of page

Novi hit "Pod kontrolom"

Željko Mitrović i Monx objavili novu pesmu


Monksi su snimili spot za 27 po redu pesmu „Pod kontrolom“, u neverovatnom izazovu 30 pesma za 30 nedelja, odlućio da publici da nikad ličniji deo sebe.

Ja uvek sanjam ponešto novo i držim sve pod kontrolom“ – kaže refren najnovije pesme MONXa.


Čini se da je Mitrović ovim možda i sve rekao. Jer šta bi mogao da bude ključ višedecenijskog uspeha – sem potrebe da se konstantno sanja i da se ti snovi pretvaraju u nešto što je opipljivo. Za otelotvorenje snova, svakako je pored sreće vrlo bitna i hrabrost usuditi se i prepustiti u novo i nepoznato, bez da imamo ikakvu garanciju. Kroz gotovo tridesetogodišnje Mitrovićevo poslovanje, jasno je da bez greške može da služi za primer kako snovi mogu postati stvarnost, kao i da kreativnost. Ne mora da ima niti samo jedan put, niti granicu – već samo verovati u svoje snove i sanjati često i novo.


Gitarista benda MONX, Aca Metini, pokazao je da sem toga što je vrsan u svom poslu, veoma lako i veoma dobro može da bude na poziciji vodećeg vokala benda. Setimo se da je, u refrenu pesme “Smešne priče” – pokazao odlične vokalne sposobnosti i da je bio više nego prijatno iznenađenje, jer ga u takvoj vrsti izvođenja do sada nismo videli.

Metini je u 27. pesmi „Pod kontrolom“ dobio vokalni prostor kakav zaslužuje.
Comments


bottom of page