top of page

Nova pesma i kompilacija Nine Badrić

Pred kraj prošle godine Nina Badrić je objavila singl "Pamtim", kao uvod u novi kompilacijski album. "Best of" album pod nazivom "Dani i godine"sa numerama od 2014 do 2021 će uskoro za srpsko tržište objaviti "City Records".

foto: Instagram


Numera "Pamtim" je nastala u saradnji sa Predragom Martinjakom, a Nina Badrić već tradicionalno potpisuje stihove za koje priznaje da su se već duže vreme "kuvali" u njoj.


- Pesma "Pamtim" je moja najintimnija numera do sada. Doslovno se napisala sama. Ja sam samo bila tu da uzmem papir i olovku jer "Pamtim" je sama pala iz duše. Emotivno sam je proživela jer je meni poznato o čemu govori. Sve što se taložilo u meni izašlo je sa njom napolje. Pokupila je iz mene sve emocije kao sunđer, a ja verujem da će i publika prepoznati tu emociju i pronaći svoju ličnu vezu sa njom - rekla je Nina.


Ovakoj ličnoj pesmi bila je potrebna i savršena muzika koja bi je pratila, a Nina je za ovaj zadatak pronašla najboljeg partnera - dugogodišnjeg saradnika Predraga Martinjaka koji sa njom potpisuje muziku.


- Hvala Predragu Martinjaku koji me savršeno prati već godinama u stvaranju muzike i koji ima veliko poverenje u sve što zajedno radimo - rekla je Nina.



bottom of page