top of page

Korejci pevali Marijinu ,,Molitvu"




Četvorica pevača koji su deo grupe ,,Rabid Ance" učestvovali su na korejskom muzičkom takmičenju ,,Phantom Singer" i prepevali hit ,,Molitva", sa kojom je Marija Šerifović odnela pobedu na Evroviziji 2007. godine.


Momci sa izuzetnim pevačkim sposobnostima otpevali su u pomenutom takmičenju baš "Molitvu" i oduševili Srbiju, ali i Šerifovićevu, kako pevanjem, tako i izgovorom našeg jezika. Naime, oni su se ovom pesmom predstavili u korejskom muzičkom šou-programu "Fantomski pevač" (Phantom Singer), koji se emitovao od 2016. do 2020. godine. U pitanju je bilo muzičko takmičenje, sastavljeno od četiri runde, gde je svaki pevač pevao solo, duet, tercet i na kraju se pojavljuju tri kvarteta i tada se bira pobednik emisije.


Momci sa izuzetnim pevačkim sposobnostima otpevali su u pomenutom takmičenju baš "Molitvu" i oduševili Srbiju, kako pevanjem, tako i izgovorom našeg jezika, što je Azijatima veoma teško jer naši jezici nemaju nikakvih sličnosti.


Marija se, čim je odgledala njihov nastup, oglasila i izrazila svoje oduševljenje njihovom izvedbom.


Kako je naglasila u objavi, zbog izvođačkih prava nije bila u mogućnosti da objavi snimak njihovog nastupa na svom Instagramu, ali je zato napisala predivnu poruku upućenu talentovanim Korejcima.


-Drage kolege, čestitam vam iz dubine srca. Ovo je najbolja verzija "Molitve" koju sam ikad čula. Želim vam sve najbolje u budućoj karijeri i takmičenju. I vidimo se uskoro - napisala je Marija.


Osim toga, Šerifovićeva je pevačima uputila i privatne poruke u DM na Instagramu, koju su oni sa oduševljenjem i nevericom objavili na svom Insta-storiju. U poruci je Marija takođe navela da je oduševljena njihovim performansom, a pevači od uzbuđenja nisu znali kako da reaguju, a koliko su bili izennađeni govori i rečenica koju su napisali - "O, moj Bože", bio je jedini komentar koji su imali.




bottom of page