top of page

JELENA TOMAŠEVIĆ album ISKRENA

Pobedom na ‘Beogradskom proleću’ najavila je novi album koji je upravo pred Vama!Jelena Tomašević, nakon devet godina i velikog broja singlova, predstavlja novi album pod nazivom “Iskrena’.

Pet starih i sedam novih pesama koje čine miks već prepoznatiljivog Jeleninog stila i modernog zvuka, koji su proizveli autori sa kojima ona sarađuje duži niz godina.


album ISKRENA

promo

Verujem da će moj novi album "Iskrena" biti voljen koliko i meni znači.
Prethodnih godina sam pažljivo i po srcu birala muziku koju ću za Vas pevati. Svaka pesma je priča za sebe i sigurna sam da ćete razumeti svaki otpevani detalj.
Zahvalna sam svim mojim dragim prijateljima i umetnicima koji su doprineli da sve bude ovako autentično:
Mahiru Sarihodžiću, koji je aranžirao i muzički producirao svih sedam novih pesama, divnoj Mayi Sar koja je napisala dve božanstvene pesme "Iskrena" i "Ruke druge žene", Sergeju Ćetkoviću posebno hvala za pesmu "Za divno čudo",
mojoj Aleksandri Milutinovic za "Veruj mi da verujem", Goranu Kovačiću za "Rano moja mila", Nerminu Puškaru za "Postelju od irisa" i Branku Koprivici za čarobnu muziku u pesmi "Nema te", koja mi je bila inspiracija da napišem stihove za nju.
Moj dugogodišnji prijatelj i saradnik Miloš Nadaždin je zauzeo posebno mesto na ovom muzičkom putovanju, pretvarajući muziku u slike i video spotove koje gledate.
Pored novih pesama na albumu se nalaze i singlovi koje su prethodnih godina za mene pisali moji dragi: Leontina Pat "Sve ispočetka"/arr. D. Dimitrov, Aleksandra Milutinovic "Suncokret"/arr. M. Sarihodzic, Amil Lojo "Dobro jutro ljubavi"/arr D.Dimitrov, Goran Kovačić "Diraj mi usne"/arr D.Dimitrov, "Ne žalim" muzika i aranžman Darko Dimitrov.

Uživajte u mojoj novoj muzici!

JELENA TOMAŠEVIĆ

Comments


bottom of page