top of page

Emina u modnom žiriju

Pevačica Emina Jahović za sada ne planira rad na novim pesmama, jer je zauzeta poslovima u svetu mode. Lansirala je i sopstveni parfem.


foto: Screenshot Instagram


EMINA Jahović dobila je 300.000 evra da bude u žiriju modnog šoua u Turskoj! Bivša supruga turske muzičke zvezde Mustafe Sandala u TV takmičenju "Drugačije lepa" ocenjuje manekenke i bira najbolju među njima.

Emina je veoma popularna u Turskoj, zato su je producenti i pozvali da bude u žiriju ovog modnog takmičenja. Ona se kao klinka, pre nego što je počela da peva, bavila manekenstvom, pa su producenti bili ubeđeni da će biti pun pogodak! Pregovarali su neko vreme sa njom i na kraju su pristali da joj za jednu sezonu plate 300.000 evra, što je cifra na kojoj je Emina insistirala. Pokazala se kao odličan izbor, jer je odmah posle prve emisije privukla pažnju publike - priča dobro obavešten izvor i objašnjava njenu ulogu u emisiji "Drugačije lepa", koja se prikazuje jednom nedeljno:

Eminin zadatak je da ocenjuje manekenke na pisti i da zajedno sa kolegama u žiriju izabere najbolju, koja će odneti novčanu nagradu i potpisati dvogodišnji ugovor s jednom modnom agencijom.



bottom of page